КАРТА
КЛИМАТИЧНА СИСТЕМА

гр.София,

кв.Хаджи Димитър,

ул.Брод 19,

тел.: +359 2 943 39 15,

моб.: +359 88833 61 92

 

 

Добрата поддръжка на автомобила е от голямо значение, както за неговото представяне на пътя, така и за продължителността на неговата функционална ефективност. Профилактиката на автомобилите може да бъде извършена в специализираните автосервизи, където ще получите професионална и точна преценка за състоянието на вашия автомобил.

 

Ако приемем, че двигателят е от особено значение за отделните машини, то ще се съгласим, че тяхната своевременна поддръжка е от първостепенно значение. Няма нищо по-тревожно от един, не дотам добре, функциониращ автомобилен двигател. Двигателят е всъщност началото и края за всяка машина. Всички сме били свидетели на разговори, свързани с преимуществата или недостатъците на някои автомобили, определени от техните добри или недотам ефикасни двигатели. Да, шофьорите се захласват по мощните или икономични двигатели. И все пак, за да бъдете добросъвестен и внимателен шофьор е необходимо нещо повече от поддръжка на вашия автомобил. Трябва да отдавате цялото си внимание на отделните детайли, които са от значение за колата ви.

 

Един от тези детайли са въздушните филтри за автомобилните двигатели. Въздушните филтри са всъщност необходими за доброто функциониране на автомобилните двигатели. Те предпазва колите от навлизането на замърсители или частици с въздуха, който прониква в двигателите. Съвременните филтри са доста ефикасни, отделяйки до 99 % от замърсителите във въздуха.

 

Освен всичко друго, добрите и ефикасни въздушни филтри могат да намалят разходът на гориво на двигателите до 10 %. С помощта на въздушните филтри съвременните автомобили получават важна помощ в ежедневните изпитания, наречени трафик или движение в големите градове. Трябва да се отбележи, че функциите на въздушните филтри са особено полезни, както за автомобилните двигатели, така и за самите хора, тъй като замърсителите във въздуха, особено в големите градове, са голямо изпитание за здравето.

 

Поддържането на вашия автомобил в добро състояние би ви спестило, не само грижи на пътя, но и доста пари. Една рутинна профилактика на колата ви може да започне с проверка на въздушните филтри.

 

© 2012 Всички права запазени

този уебсайт е създаден от